Brottslighet

”Jävla svennehora”

2018-11-30 09:38 #0 av: Jimmy.L

”Jävla svennehora”. En kvinna i sextioårsåldern är på väg hem till sin lägenhet när männen på gatan börjar ropa. Det är inte första gången. ”Vi vill inte ha svennar här”, ropar de. Några veckor senare rispar någon in hakkors i kvinnans bil. Så ser verkligheten ut för människor med svenskt ursprung i vissa delar av Sverige. Ett öppet förakt. Vissa kallar det hat mot svenskar. Andra kallar det en motreaktion.

https://www.expressen.se/kvallsposten/hatet-mot-svennarna/

En artikel från 2016 men som alltid är aktuell.

Sajtvärd för Debatt, Mina Foton, kust & Hav, Militärhistoria, Skärgårdsbåtarna, sport, Stockholm No stress cabo verde , Göta Kanal

Anmäl
2019-01-11 16:36 #1 av: Göstage

En sextonårig flicka på rymmen från ett SIS-hem utsattes för en gruppvåldtäkt som filmades och lades ut på sociala medier samt utsattes för sådana nedsättande benämningar som successivt blivit allt vanligare  i takt med nya kulturers tillväxt. 

"Männen växlade positioner under våldtäkten medan de slog henne, skrek och skrattade. De kallade henne ”shamuta”, arabiska för ”hora” och tvingade henne att upprepa det. En del av våldtäkten filmades och spreds på sociala medier. I onsdags dömdes Sajjad Abbas och Abdullah Farouq till 5,5 års fängelse för den grova våldtäkten på Astoria i Malmö i höstas."---

"De skall även solidariskt betala ett skadestånd på 140 000 kronor till målsäganden." (Ha!)

https://nyheteridag.se/hyrde-hotellrum-for-att-gruppvaldta-16-arig-flicka-pa-rymmen-nu-domda/

Stolt medis på Kust & hav iFokus och stöttar självklart Debatt iFokus.

Anmäl
2019-01-11 17:26 #2 av: Hayabusa

#1 Fan va´ förbannad man blir! Svinaktigt beteende!

Anmäl
2019-01-11 17:58 #3 av: micki78

Fruktansvärt! Det finns tyvärr ett stort hat mot svenskar från vissa invandrare. Liksom det finns  hat och avsky mot kristna.

Läste precis om den gamla kvinnan som fick kliva ut sin färdtjänstbil eftersom hon var kristen. Det här är något man måste ta på allvar. All form av rasism, inte bara den som kommer från vita. 

Jag lovar att han som jobbar på färdtjänsten som slängde ut den kristna kvinnan INTE kommer att få sparken.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.