övrigt

Tack för denna sajt

2018-12-11 13:36 #0 av: Mia-45

Hej

Har inte skrivit något här inne än men läser mycket. Och säger att denna sajten är mycket bra och behövs verkligen. 
Så tack för en vettig sajt där sanningen skrivs. Och där man FÅR skriva sanningen. 
Blomma

Anmäl
2018-12-11 13:55 #1 av: Jimmy.L

Det är tack vare förfrågan från medlemmar som denna sajt finns. 

Bildtråd Stockholms skärgård  Sajtvärd för Debatt, Mina Foton, kust & Hav, Militärhistoria, Skärgårdsbåtarna, sport, Stockholm 

Anmäl
2018-12-11 13:57 #2 av: VSK

Jag säger varmt välkommen även fast jag inte har nåt med sajten å göra som admin.

34 titlar20 SM-Guld, 7 World Cup, 5 Europacupen & 2 Svenska Cupen. 
Gillar du att fota eller att kolla på foton, kika här. Gillar du allt som har med fågelskådning att göra så kolla här

Anmäl
2018-12-11 15:53 #3 av: Emo

Då säger jag också välkommen. Vi är många som vill ha ordning och reda och ett bra land att leva i.

 Värd på  Pyssel och medarbetare på Pärlpyssel  och Psykologi
Mina figurer: http://parlkonst.se/
Emo, ägare till Emos Shop sen 1973

Anmäl
2019-02-09 17:51 #4 av: [Ay'e]

Jag läste nånstans att många inte vågar bli medlem på sajten Debatt och så kände jag också fram till att jag fick så   många bevis om att debatt tar upp aktuella ämnen och ingenting annat och att sajten håller sig inom lagarna och det tycker jag är starkt så tummen upp för er och jag är nu medlem sen ungefär ett dygn Tummen upp

Emo formulerar det så bra ,  Vi är många som vill ha ordning och reda och ett bra land att leva i.

Det är inte för mycket begärt  Cool

Anmäl
2019-07-26 10:04 #5 av: Göstage

Som medlem kan jag bara instämma - tack för denna sajt! Egentligen borde vi väl resignera. Sätta oss ner och bara låta utvecklingen ha sin gång. Vissa önskar nog inget högre. En handfull bakåtsträvare, som ännu har ork att opponera sig - vad gör vi för skada, mer än att vara ett irritationsmoment (om än ett stort sådant, eftersom varje försök att uttrycka en åsikt  bekämpas med emfas av ett tanttrojka bestående av särskilt censurbegivna medlemmar på iFokus) på vägen mot den Totalitära Maktens Samhälle?

Men om jag skall tala i egen sak så är det ganska enkelt. Det gäller inte att pracka på någon sin egen åsikt - det är en fråga om självrespekt. Att kunna se sig i spegeln och säga att jag gör det lilla jag kan, när jag uppmärksammar den våg av dödsskjutningar, sprängningar, våldtäkter, bilbränder och andra våldsdåd och attentat som dagligen sker i dagens Sverige, underblåsta av subversiva krafter  medan politiker och myndigheter tittar på i vanmakt eller kanske av "sympathy for the Devil".

Idag riktas revolverpiporna mot interna mål och sprängningarna mot egna boendeområden och konkurrerande restauranger, men i morgon kan det bli du och jag som är mål för kulorna och riskerar bli lemlästade och förintade av bomber. Vi har redan fått en första känning av det maktspråket, men när det sker i större skala är det för sent att börja tala.

Vi är inte många medlemmar på debattsidan, men var och en som ännu orkar uttrycka sin protest mot utvecklingen i vårt land innebär ett friskhetstecken och ett besked om att vi är flera som finns här som inte vill se landet i det här tillståndet. Så att tiga är inte längre silver, men att tala är fortfarande guld. Visa din närvaro - "tala och rädda din själ"!

Stolt medis på Kust & hav iFokus och Fågelskådning iFokus, samt stöttar självklart Debatt iFokus.

Anmäl
2019-07-26 20:31 #6 av: Jimmy.L

#5 Klokt talat. 

Bildtråd Stockholms skärgård  Sajtvärd för Debatt, Mina Foton, kust & Hav, Militärhistoria, Skärgårdsbåtarna, sport, Stockholm 

Anmäl
2019-07-27 07:35 #7 av: [Andeljus]

#5 Håller med, bra skrivet och det ni gör på den här sajten är att belysa verkligheten som den faktiskt är Tummen upp

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.